Bewust bewegen

Bewust bewegen

De laatste tijd ben ik bezig geweest met te kijken naar wat ik graag aan wil bieden, welke kennis ik wil delen, wat ik graag wil doen, wie ik ben. Ja, net zoals heel veel mensen om me heen.

Na een lange kronkelende reis begint alles een vorm te krijgen. Ik besef, wie ik ben. Ik ben ook steeds meer overtuigd van waar ik me bezig wil houden. Dat ik bij beweging wil blijven en dat ik mensen (en op dit moment vooral vrouwen) wil helpen bij zichzelf te komen. Net zoals ik heb gedaan en waar ik nog steeds mee bezig ben en nog lang bezig zal blijven.

Ik heb in mijn carrière en door mijn eigen ervaringen gemerkt, dat wij vrouwen het echt moeilijk hebben – dat we het vooral voor onszelf heel moeilijk maken. Ik heb veel klanten gehad, die wilden afvallen, een strak lichaam hebben. Snel kwamen ze erachter, dat het daar niet om gaat. Dat hun “problemen” ergens anders liggen. Zelfvertrouwen, verdriet, boosheid,…. En dat hebben ze ontdekt door te gaan bewegen, bewust bewegen, voelen, wat ze doen, hun eigen lichaam weer ontdekken.

Ik ging me  steeds meer verdiepen in de rest van de mens – niet alleen maar spieren en botten. Ik wilde begrijpen, hoe we in elkaar zitten. Hoe ik in elkaar zit. De ontdekkingsreis is nog niet klaar, ik blijf zoeken, ook voor me zelf en ook omdat het zoooo boeiend is.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *