Wie ben ik

Wie ben ik

Mijn naam is Ludka Vloemans

Ik kom oorspronkelijk uit Tsjechië. In mijn hele leven ben ik op verschillende manieren in aanraking gekomen met beweging en sport.  Ik was altijd heel veel buiten te vinden en is hier mij kenmerkend een grote liefde voor de natuur ontstaan. Inmiddels gebruik ik beweging en sport (voor al in de natuur) om gezond te blijven en te genieten.

Naast mijn eigen ervaringen heb ik ook veel studies en cursussen op dit gebied gevolg en altijd als trainer/beweginscoach heb gewerkt (bijv. als een docent lichamelijke opvoeding, personal trainer, manager van bedrijfsfitness). In januari 2023 heb ik afgestudeerd aan de HBO opleiding Toegepaste Psychologie.

Al mijn kennis en ervaringen gebruik ik om ook andere mensen te helpen naar gezonder en prettiger leven. Ik blijf me verdiepen in alles wat mens op dit pad kan helpen.

Wat kan je in mijn trainingen verwachten? Een begeleiding die gericht is puur op jou. Een begeleiding aangepast aan jouw situatie, jouw persoonlijkheid en jouw doelen.

Voor mij opleidingen en werkervaringen zie mijn CV.

Curriculum Vitae Ludka Vloemans

LinkedIn profiel:  https://www.linkedin.com/in/ludkavloemans/