Referenties

Referenties

Voorbeelden van de behaalde doelen van mijn klanten:

  • In actie komen na bijna één jaar vastzitten qua werk. # nieuwe doelen gedefinieerd, talenten erkent en geleerd in welke context/omgeving ze het beste uit kunnen komen. (vrouw 40 jaar)
  • Chronische vermoeidheid overwinnen en terug kunnen keren naar een oude hobby (autocross op een wedstrijdniveau).  Gelukt na een begeleiding van 1 jaar.  Na 2 jaar terug op de crossbaan. (man 35 jaar)
  • Van geen beweging naar 1 uur kunnen wandelen. Het doel binnen 1 jaar bereikt. Begeleiding duurde 2,5 jaar. (man 80 jaar)
  • Van 10 minuten op een asfaltweg met moeite kunnen wandellen naar zelfstandig 1 uur in het bos kunnen wandelen. Doel binnen 6 maanden gehaald. (vrouw 30 jaar)
  • Van zelfstandig met moeite 10 minuten kunnen hardlopen naar zelfstandig 1 uur kunnen hardlopen. Doel binnen 1 jaar gehaald met “bonussen” –  de inspanning en ontspanning ook op de werkvloer goed kunnen afwisselen, rustiger en meer gefocust geworden, beter kunnen onthouden, prettiger geworden in omgang met andere. Duur begeleiding totaal – 2 jaar. (vrouw 60 jaar)
  • Het jaren gewenste doel “afvallen” aangepast naar “kunnen ontspannen, tijd  voor zichzelf maken en zich fitter voelen”. Nieuwe gewoontes aangeleerd, ontspannen geworden en 5 kg in 2 maanden afgevallen. (vrouw 55 jaar)
  • Techniek van barefoot hardlopen aanleren. Na 3 trainingssessies de goede techniek aangeleerd. Inmiddels 3 jaar zelfstandig 1 – 2 uur kunnen hardlopen zonder blessures. (man 54 jaar)
  • Het beklimmen van 5 bergen van 5000m en hoger in Nepal . Gelukt. Het doel hebben maar 3 deelnemers van de groep van 12 gehaald, waaronder ook mijn klant. Duur begeleiding 8 maanden. (man 65 jaar)

LinkedIn profiel:  https://www.linkedin.com/in/ludkavloemans/

Trea van Vliet over coaching op talenten:

Ludka kan ontzettend scherp met je meekijken en meedenken, dat is echt een genoegen om mee te maken. Ze heeft me geholpen om weer heel helder te krijgen wat mijn talenten zijn en hoe die in te zetten. Eyeopeners daarbij: hoe belangrijk de juiste context voor me is / dat je van je talenten niet moe wordt. Met een kort traject bij Ludka is eigenlijk heel m’n leven weer even opgefrist. Super!
November, 2020

Karin Buckens over hardlopen:

Ludka heeft me leren hardlopen, rustig opgebouwd en goed kijkend wat ik aankan. En nu is het leuk! Ik vind het heerlijk om te doen. Een aanrader!


Sandra Achterberg over cursus: Techniek lopen op blote voeten:

kaartje-sandra


Aukje over blote voeten wandeling:

Ludka weet met haar enthousiaste persoonlijkheid, haar kennis en ervaring mensen op een natuurlijke manier te enthousiasmeren voor het wandelen op blote voeten. Je trekt gewoon je schoenen uit en voor je het weet heb je onder haar begeleiding moeiteloos over de scherpste steentjes gelopen en weet je hoe zacht het aanvoelt om met je voeten in de blubber te staan. Ludka creëert met haar “blotevoetenwandelingen” bewustwording, ontspanning, spel en heerlijk terugkomen bij jezelf.


Een enthousiaste reactie van Ingrid van Ielen na de proefles.

“Vorige week zaterdag een proefles gevolgd bij Naturally FIT – NL. Wat een hoop enthousiasme straalt Ludka uit. Heb tijdens een wandeling in een zeer mooie omgeving erg veel geleerd, wat ik zeker in praktijk ga brengen. Althans ik ga het proberen Nogmaals Ludka enorm bedankt voor de gezellige en leerzame ochtend. Veel succes met alles wat je nog gaat doen!!”

Maart,  2014


“Ik heb in het voorjaar een periode met Ludka getraind. Ze heeft me geleerd om uit te gaan van mijn eigen kracht. Veel aandacht hebben we besteed aan de juiste ademhaling. Ook in rust is dat erg belangrijk, leerde ik van Ludka. Ik heb veel met haar gesproken over mijn blokkades met het hardlopen. We hebben besproken wat ik op bepaalde momenten voor emoties voel waardoor ik als het ware verkramp. Die emoties om te zetten in positieve gevoelens (visualiseren) heeft mij geholpen om steeds verder te komen. Ik heb de trainingen van Ludka ervaren als erg professioneel en prettig. Niet de prestatie alleen is het uitgangspunt, maar het kijken naar de hele mens. Als het op een dag niet gaat vanwege stress of een blessure past Ludka ogenblikkelijk de training aan. Ook een training met gewoon een stevige wandeling gecombineerd met oefeningen is vaak net zo functioneel.

De aanpak van Ludka is persoonlijk, vriendelijk en professioneel en wat nog belangrijker is: het beoogde resultaat wordt behaald.”

Ernie van der Vliet, 2013


“Ik heb mijn heel leven geprobeerd een deskundige te vinden, die zal mijn obsetie over afvallen oplossen. Ik heb vele fitness trainers geprobeerd, maar geen van hen heeft me een gevoel van totale tevredenheid gegeven. Het werk van geen van hen had een diepte. Pas toe ik Ludka leerde kennen, haar unieke en persoonlijke benadering van de mens en zijn problemen. Ze is geïnteresseerd niet alleen maar in fysieke situatie, maar ook de mentale kant van de mens. Dat is , volgens mij, het beste weg. Zij heeft de weg gevonden en wil ze die met andere delen. Ik bewonder haar  eigenheid en ben dankbaar dat ze anders is. Ludka ontwikkelt zich zelf voortdurend en zoekt het alle beste voor haar klanten. Ik geloof er in, dat mensen haar snel ontdekken en gaan begrijpen. Wij zien elkaar zeker niet voor laatste keer…..

Veronika, Liberec (Tsjechie)


“Het werken met Ludka was voor mij een bijdragen in alle opzichten. Ik kan iedereen aanbevelen gebruik te maken van haar kennis van fysieke en mentale principes van de mens, die zij combineert met bijzondere menselijke benadering. Dankzij haar begeleiding en tips zijn mijn ½ jaar durende klachten (tennis elleboog) verdwenen .

Zij wist mij te motiveren en heeft me geholpen mijn tijd goed te organiseren door bijv. in de natuur te gaan trainen (aangezien ik haat sporten in opgesloten, bezweten ruimtes).

Ik aanbeleef Ludka iedereen, die wil met innovatief aanpak zijn mentale en fysieke gezondheid verbeteren.

Brona Dolezalova, Finacieel adviseur, Liberec (Tsjechie)


Door de bijzonder aanpak van Ludka heb ik mijn doel – 5  bergtoppen van ongv 5000m te beklimmen behaald. Ik was de oudste van de groep en de enige met de gids, die de alle 5 toppen hebben gehaald. Ludka heeft me geleerd anders te ga nadenken over de voorbereiding, met simpele tips, haar aandacht, empathie, kijk naar de hele mens wist ze mijn zelfvertrouwen te versterken. Haar begeleiding heeft zelfs positief impact op mijn werk en privé leven gehad, waar ik de nodige stappen heb genomen, die ik daarvoor niet durfde te maken.

Ben je bereid je leven een draai te geven, stappen nemen, wil je je beter voelen, en ben je bereid haar aanwijzingen te volgen, dan kan ik je Ludka zeker aanbevelen.

Jiri, Liberec (Tsjechie)