Barefoot

Barefoot

Op blote voeten lopen heeft een positieve werking op lichaam en geest.

Onze voeten zijn van nature flexibel en sterk. Door het dragen van stevige en smalle schoenen worden ze lui en zwak. Ze krijgen niet meer de kans om zich te bewegen zoals Moeder Natuur het bedoeld heeft. Uit de schoenen stappen stimuleert het hart en de bloedsomloop, laat de voetspieren weer actief meedoen tijdens het lopen en biedt de voet de mogelijkheid om weer op zijn natuurlijke manier te bewegen. Blootsvoets lopen kan zelfs bijdragen aan het verminderen van voetklachten en andere klachten in het lichaam (enkels, knieën, heup, rug). Een vrije voet geeft een vrije geest. Blote voeten functioneren als een extra zintuig door de meer dan 200.000 zenuwuiteinden in de voetzool. Wandelen in de natuur wordt een nog intensere en completere beleving op je blote voeten! 


BLOTEVOETENWANDELINGEN  

Wil je met een groep wandeling op blote voeten onder begeleiding van ervaren coach beleven?

Vraag meer informatie hier aan:                              

 AANMELDEN


BAREFOOT SCHOENEN & TEENSOKKEN

Schoen met brede voorkant voor je tenen, flexibele, dunne zool, licht gewicht, geen verteviging – is een “barefoot schoen”. Je hebt gevoel, net zoals je op blote voeten loopt, wel is je voet beschermt.

AhinsaShoes is een Tsjechisch merk. De schoenen worden met de hand in een kleinschalig bedrijf gemaakt. Alle stoffen komen uit Europese landen, voldoen aan strenge  certificering bijv. van Oeko-Tex  en bevatten geen dierlijke producten. De gehele productie van de schoenen neemt plaatst in Tsjechië. Er wordt voor prettige, eerlijke werkomstandigheden gezorgd. Het team is heel hecht en werkt met veel plezier.

Ik ben trots om zo bedrijf te mogen vertegenwoordigen.

WWW.AHINSASHOES.NL


 

BAREFOOT EVENEMENT 

WWW.BAREFOOTEVENEMENT.NL

Natuurlijk Bewegen!
Workshops en lezingen: rennen, wandelen, slackline, uitlijning, voetenleer, ontspanning, zenergize, voetreflexologie, voetverzorgin