Recensies

Recensies

 

Karin Buckens over hardlopen:

Ludka heeft me leren hardlopen, rustig opgebouwd en goed kijkend wat ik aankan. En nu is het leuk! Ik vind het heerlijk om te doen. Een aanrader!


Sandra Achterberg over cursus: Techniek lopen op blote voeten:

kaartje-sandra


 

Aukje over blote voeten wandeling:

Hi Ludka,

Bedankt voor je barefoot les,SUPER!  Mijn ervaring deelde ik op:

http://aukjeborstokroos.wordpress.com/2014/11/16/op-blote-voeten-lopen-is-gezond/


Een enthousiaste reactie van Ingrid van Ielen na de proefles.Ik ben heel erg blij mee!!

“Vorige week zaterdag een proefles gevolgd bij Naturally FIT – NL. Wat een hoop enthousiasme straalt Ludka uit. Heb tijdens een wandeling in een zeer mooie omgeving erg veel geleerd, wat ik zeker in praktijk ga brengen. Althans ik ga het proberen Nogmaals Ludka enorm bedankt voor de gezellige en leerzame ochtend. Veel succes met alles wat je nog gaat doen!!”

Maart,  2014


“Ik heb in het voorjaar een periode met Ludka getraind. Ze heeft me geleerd om uit te gaan van mijn eigen kracht. Veel aandacht hebben we besteed aan de juiste ademhaling. Ook in rust is dat erg belangrijk, leerde ik van Ludka. Ik heb veel met haar gesproken over mijn blokkades met het hardlopen. We hebben besproken wat ik op bepaalde momenten voor emoties voel waardoor ik als het ware verkramp. Die emoties om te zetten in positieve gevoelens (visualiseren) heeft mij geholpen om steeds verder te komen. Ik heb de trainingen van Ludka ervaren als erg professioneel en prettig. Niet de prestatie alleen is het uitgangspunt, maar het kijken naar de hele mens. Als het op een dag niet gaat vanwege stress of een blessure past Ludka ogenblikkelijk de training aan. Ook een training met gewoon een stevige wandeling gecombineerd met oefeningen is vaak net zo functioneel.

De aanpak van Ludka is persoonlijk, vriendelijk en professioneel en wat nog belangrijker is: het beoogde resultaat wordt behaald.”

Ernie van der Vliet, 2013